Warrior

Batlle Guild reward

2 posts / 0 new
Last post
Doru Doru
Doru Doru's picture
Offline
Last seen: 4 months 7 hours ago
Joined: 01/15/2014 - 15:45
Batlle Guild reward

aseara am avut batlle cu Ro. asa cum de altfel se si vede din pacate sa intamplat ,ce sa intamplat cu ei lucru care pe noi nu ne incanta ca oamenii au investit timp suflet si nu in in cele din urma bani acolo,dar ca sa revin asupra problemei noastre a celor din Legion noi ar fi fost normal si la infrangere sa beneficiem de onoare ,insigne si toate celelalte, insa conform desfasurarii evenimentelor noi am castigat dar de ales nu ne-am ales cu nimik
deci normal ar fi cineva sa vada asta si sa ne dea ceva in compensare nu?

Bull CyraX
Bull CyraX's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 03/03/2014 - 11:53
Aveati...

...battle cu un ghild care nu mai exista(manevra s-a facut pana la ora 22:00)! Datele s-au stocat,iar GB era stabilit si calculatoru nu putea sa schimbe echipele facute. Practic voi ati luptat singuri,ghildul doar a intrat la GB si si-a facut treaba,fara adversar(cel mai probabil la final datele s-au pontat in felul asta,ca atare nu a fost reward,pentru ca acest GB nu trebuia sa aive loc).
Cat despre rewarduri ,compensatiile se dau in functie de problemele serverului(cand serverul este inactiv pentru toata lumea) ,de obicei la updateuri/mentenante sau cum a fost cu EVIL UNICORN(cand l-au facut permanent si apoi s-au razgandit,au dat mount spiriturile inapoi)