Warrior

RIP serverul S2

4 posts / 0 new
Last post
ilie
ilie's picture
Offline
Last seen: 23 hours 7 min ago
Joined: 03/13/2014 - 15:23
RIP serverul S2

Am intrat ieri pe S2 si doar eu eram online.

Teru Mikami
Teru Mikami's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 3 days ago
Joined: 07/01/2014 - 14:22
Sunt multi care s-au lasat de

Sunt multi care s-au lasat de joc, ma bate gandul sa o fac si eu

VLADULESCU
VLADULESCU's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Joined: 10/03/2018 - 12:45
Decizii gresite ADMIN

OMG acum am vazut ca urmeaza sa apara serverul 3: Kaitain.
Cu totii facem greseli in viata insa e important sa invatam din ele si sa nu le repetam.
Lucrul asta nu se intampla aici. Dupa ce s-a facut prostia si s-a creat serverul 2 acum urmeaza alta prostie cu serverul 3.
Cine a dorit sa joace wartune cu siguranta si-a facut cont pe S1 sau S2. Cei care au platit pt iteme cu siguranta nu vor renunta la caractere si nu vor trece pe S3 pt a lua caracterul de la 0.
Cei care nu au platit pt diverse iteme si joaca de mult timp pe S1 sau S2 ma indoiesc ca vor renunta si ei la caractere pt a trece la S3. De ce???? Pai ca sa ajungi la BR de 20 mil iti trebuie cam 2 ani de wartune. In medie cam 1 an pt fiecare 10 mil. Ma indoesc ca cineva care a jucat zi de zi timp de 2 ani va trece pe S3 ca sa inceapa distractia de la 0.

Motivul principal pt care nu mai joaca nimeni wartune e ca acum e mult mai dificil de jucat de pe mobil. Cei mai multi intrau pe wartune de pe mobil.

ilie
ilie's picture
Offline
Last seen: 23 hours 7 min ago
Joined: 03/13/2014 - 15:23
RIP Wartune

Am jucat Wartune cateva luni si am ajuns la cateva concluzii:
- daca esti miliardar poti juca si singur pe un server pt ca nu e nici o problema fiindca poti compensa lipsa jucatorilor de pe server prin donatii la greu pt iteme
- daca nu vrei sa donezi pt iteme si nu ti-ai propus sa joci o mie de ani pt a ajunge la BR decent, atunci e obligatoriu sa existe pe server macar o guilda cu multi jucatori de BR mare care sa te primeasca. Spun asta pt ca cele mai multe recompense le primesti de la eventuri cu guilda si cu cat e mai numeroasa cu atat recompensa e mai mare.

Acum avem 2 servere cu cate 4-5 jucatori activi pe fiecare si care sunt de fapt admini de guilde.
Daca intra un jucator nou pe unul din aceste servere si nu e miliardar va trebui sa se lase rapid de joc din motivele enumerate mai sus. Va fi foarte greu sa isi cresca caracterul din cauza ca nu sunt multi activi la eventuri cu guilda.
Intelegeam sa faci serverul 3 daca S1 si S2 erau pline insa asa nu faci de fapt decat sa reduci si mai mult nr de jucatori de pe s1 si s2.